Webhosting - Domein registratie

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve hosting, dan bent u op het juiste adres. Wij bieden 3 pakketten aan, gebaseerd op de verschillende mogelijkheden als diskspace, aantal mailboxes, databases e.d.

Alle pakketten zijn beschikbaar in zowel Windows als Linux uitvoering.

 • U dient voor Windows hosting te kiezen wanneer u wil gebruik maken van asp, .net, al dan niet in combinatie met een MS Acces of een 
     MS SQL database.
 • U kiest voor Linux hosting wanneer uw website gemaakt is in PHP en wanneer u databases gebruikt van het MySQL type.
 • Voor statische websites, sites die enkel html code bevatten en geen databases nodig hebben, kan u een van beiden kiezen. Voor dergelijke sites
     is er geen functioneel verschil tussen Linux of Windows hosting.
 • Voor alle abonnementen geldt een minimumduur van 3 maand.
 • Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, wordt uw account geconfigureerd en geactiveerd. In principe is dit binnen de 24 uur na betaling.
     Wij brengen u daarvan op de hoogte via email

Om een website of uw emailadressen op het internet te kunnen gebruiken, dient u te beschikken over een domeinnaam. 
Door de populariteit van het internet zijn er steeds minder en minder domeinnamen vrij. Iedere domeinnaam kan namelijk slechts éénmaal worden geregistreerd.

Wacht daarom niet langer en leg uw domeinnaam vast, ook indien u nog geen onmiddellijk gebruik heeft voor de domeinnaam. U kan deze later nog altijd activeren. Het is eveneens mogelijk om op een later tijdstip een webhosting te koppelen aan uw domeinnaam.

IS JE DOMEIN NAAM NOG VRIJ ?