Simplifying webdesign

Wanneer u een website heeft, wilt u natuurlijk ook dat deze gevonden wordt in zoekmachines. Met een paar aanpassingen op uw website en wat linkjes op andere webpagina’s is de kans groter dat u bovenaan bij google komt te staan.

Het is bewezen dat ongeveer 75% van de bezoekers van google niet verder kijkt dan de eerste pagina. Daarnaast is er nog een kleine groep die op de tweede pagina een kijkje neemt. Wanneer u in google ergens op nummer 54 staat is de kans dus erg klein dat de bezoekers uw website zullen vinden. Op de vraag “hoe kom ik bovenaan bij google?” is een heel simpel antwoord te geven waardoor de kans niet gegarandeerd wordt met wel vergroot. Het is van belang dat uw website op een goede technische manier in elkaar zit. Hiermee wordt bedoeld dat u of uw webmaster ervoor zorgt dat er op enkele punten gelet wordt zoals een goede titel met een duidelijke beschrijving van uw website, het gebruik van subkopjes en het liefst zoveel mogelijk tekst, 300 woorden is beter dan 100 woorden. Ook zorgt u voor een hogere positie in google wanneer u linkjes op een andere website heeft staan die naar uw website verwijzen. Deze linkjes geven extra waarde als de website zelf ook een hoge pagerank heeft. Bij een positieve werking van bovengenoemde punten zal uw website bovenaan google kunnen komen staan.  Bovenaanstaan in google is alleen niet dat wat u alleen wilt. Er zijn miljoenen websites te vinden op het internet en het liefst willen ze allemaal in de top 10 van google staan. Daarom is het van belang dat u of uw webmaster zorgt voor een unieke, duidelijke en goede tekst op uw webpagina met een goede indeling.

ONE PAGER

Ben je een startende ondernemeing?
Wil je nog geen grote kosten maken, maar toch al online iets betekenen?

Vraag een offert voor een ONE PAGER.
Je hebt al een ONE PAGER website vanaf 350 euro excl btw.

Een statische website

Een statische website is een website waarbij de site pagina per pagina werd opgebouwd. Meestal gebeurt dit in HTML, of andere statische technologieën. Statische websites hebben geen interactie met een database. Indien u denkt aan een vrij kleine website, is een statische website de beste keuze. U levert ons teksten en foto's in digitaal formaat, en wij implementeren dit voor u in de website, de lay-out van de site wordt op voorhand afgesproken. Aan een statische website kan uzelf niets wijzigen, iedere wijziging dient door ons te gebeuren. U zult steeds op de hoogte worden gebracht van de kostprijs van de wijziging, alvorens deze wordt uitgevoerd.

Een dynamische website

Dynamische websites worden per definitie aan de hand van een database opgebouwd. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u zonder enige kennis van programmeren in staat bent om de inhoud en zelfs de foto’s op uw website te wijzigen. Door middel van een beveiligde login op uw website krijgt u toegang tot een module die u help om de wijzigingen toe te passen.Voor dynamische websites maken we gebruik van het Drupal CMS.